В'ялена риба
В’ялена риба є таким же корисним продуктом, як і звичайна запечена або смажена риба. Регулярне вживання риби в будь-якому вигляді допоможе запобігти безлічі хвороб і значно поліпшити загальний стан організму.
-
В’ялена Астраханська вобла
от 48 грн. Оберіть опції -
В’ялена вобла Атирау
470 грн. Читати далі -
В’ялена Далекосхідна камбала ікряна
от 96 грн. Оберіть опції -
В’ялена камбала
-
В’ялена кефаль
310 грн. Читати далі -
В’ялена корюшка далекосхідна
от 100 грн. Читати далі -
В’ялена пелядь
от 52 грн. Оберіть опції -
В’ялена ряпушка
от 57 грн. Оберіть опції -
В’ялена стерлядь
620 грн. Читати далі -
В’ялена тараня
от 28 грн. Читати далі -
В’ялена чехоня
от 32 грн. Оберіть опції -
В’ялена щука
от 34 грн. Оберіть опції -
В’ялений Азовський бичок
380 грн. Читати далі -
В’ялений бичок балтійський
от 38 грн. Оберіть опції -
В’ялений бичок Кнут
от 48 грн. Оберіть опції -
В’ялений бичок-зеленчак
310 грн. Читати далі -
В’ялений лящ
от 15 грн. Оберіть опції -
В’ялений лящ ікряний
от 22 грн. Оберіть опції -
В’ялений окунь
от 23 грн. Оберіть опції -
В’ялений рибець
0 грн. Читати далі -
В’ялений сиг
400 грн. Читати далі -
В’ялений синець
от 16 грн. Оберіть опції -
В’ялений судак
от35 грн.28 грн. Оберіть опції -
В’ялений судак потрошений
от 27 грн. Оберіть опції -
В’ялений Чорноморський бичок
380 грн. Читати далі -
В’ялена корюшка ікряна
от 140 грн. Оберіть опції -
В’ялена плітка
от 22 грн. Оберіть опції -
В’ялена плітка ікряна
от 30 грн. Читати далі -
Cпинки синця в’яленого
от 18 грн. Оберіть опції -
В’ялена форель
840 грн. Додати у кошик
Так основними бонусами від вживання риби є:
- підтримання нормального функціонування щитоподібної залози (завдяки наявності йоду);
- протизапальна дія та профілактика онкологічних захворювань (завдяки йоду, вітамінам В і Е, а також Омега-3);
- запобігання захворювань серцево-судинної системи (через наявний калій, Омега-3 і вітаміни групи В, а також вітамін D);
- поліпшення зору (в цьому полягає роль вітамінів А і В2);
- нормалізація рівня «поганого» холестерину в крові (завдяки вітамінам групи В і ненасиченим жирним кислотам);
- підтримання правильної роботи нервової системи (завдяки йоду, кальцію, заліза, магнію, вітамінів групи В і Омега-3).
Харчова цінність різної риби відрізняється одна від одної. Наприклад, в морській рибі більше жиру і багато білка. Річкова риба не така багата жирними кислотами. Тому вона найкраще підходить для низькокалорійних дієт. Харчова цінність в’яленої риби теж залежить від виду риби, яка була зав’ялена.
Найкраще для в’ялення підходить жирна риба. Вона залишається такою ж жирною й тому не пересихає. Таку рибу практично неможливо пересушити. Річкова в’ялена риба виходить трохи більш суха. Однак на кожен вид в’яленої риби є свої шанувальники.
Але навіть якщо ви точно знаєте, якому виду в’яленої риби ви віддаєте перевагу, все ж рекомендуємо скуштувати нові рибні продукти. Можливо, таким чином ви знайдете ще парочку улюблених рибних закусок.